Mamicile de prematuri au marcat Ziua Mondiala a Prematuritatii

Cu ocazia Zilei Internationale a Prematuritatii, pe 17 noiembrie 2014, mai multe mamici de prematuri au mers in sectiile de neonatologie  ale catorva spitale din Romania, pentru a duce pachetele mamicilor internate alaturi de micutii lor, dar si pentru  a le sustine emotional.

Actiunea s-a derulat simultan in cateva  orase din tara: Bucuresti, Constanta, Cluj, Arad, Brasov, Baia Mare, Iasi.

Mamicile participante au dus pampersi, servetele umede, scutece, bodyuri, costumase, caciulite si sosetele, creme pentru igiena scutecului, botosei si caciulite crosetate, ceaiuri de lactatie.

Au fost realizate flyere despre Ingrijirea Stil Cangur (multumim KiddyShop pentru sprijin),  dar si flyere despre importanta alaptarii bebelusilor nascuti prematur.

Iata mai jos o galerie foto de la aceasta actiune. Multumim tuturor celor  care s-au implicat, donand produse sau banuti! Multumim mamicilor care au mers in spitale! Nu va opriti, oameni frumosi!

20141116_205326

EMI_7491

EMI_7520

EMI_7526

EMI_7475

EMI_7486

EMI_7482

EMI_7481

hutu2

hutu3

hutu1

EMI_7568

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: