Apgar 1. David, dovada ca Dumnezeu exista si face miracole

Povestea noastra incepe in luna aprilie 2012, in orasul Ploiesti, cand la inceputul acestei luni m-am dus la un control la maternitate, unde m-am internat pentru efectuarea unor analize, avand 34 de saptamani de sarcina. Nesansa mea a fost ca in data de 07.04.2012 sa fie de garda un doctor care nu avea ,,chef” sa-si faca meseria asa cum trebuie. In jurul orei 22 am acuzat dureri de spate si acest doctor a venit sa ma consulte. Avand placenta previa, i-am spus sa aiba grija ce control imi face, raspunsul a fost: ,,ma inveti pe mine meserie?” Nu l-am invatat eu meserie… si de acolo dezastrul: in 10 minute s-a produs metroragia, cu dezlipirea de placenta si dupa o perioada scurta nu am mai stiut nimic, trezindu-ma dupa 8 zile intr-un alt spital (Spitalul Judetean Ploiesti) din coma de gradul III reusind sa trec peste stop cardiorespirator, blocaj renal (cu dializa non stop timp de 2 saptamani) si histerectomia totala.   Dupa ce am ,,revenit”, incet,incet am inceput sa aflu ce s-a petrecut in maternitate. Din momentul in care s-a produs metroragia, faimosii doctori de la  maternitatea Ploiesti au asteptat 3 ore pana s-au hotarat sa-mi faca cezariana, pentru a-l salva pe bebelus. In momentul in care l-au adus pe lume (dupa 3 ore de chin), i-au dat nota apgar 1, greutate 2200 grame, cu sanse minime de viata, fiind si el o saptamana in coma. Dupa 30 zile m-au externat din Spitalul Judetean si am reusit sa-mi vad pentru prima oara bebelusul,  caruia i-am spus David Petru. Prima intalnire cu intreaga familie a fost foarte emotionanta.

davidbeatriceantonescu1

 

davidbeatriceantonescu2

 

davidbeatriceantonescu13
Problemele au inceput sa curga.  Eu in 7 luni de zile am mai avut inca 8 interventii chirurgicale,  iar cu David am inceput kinetoterapie , el fiind diagnosticat cu PCI-  paralizie cerebrala infantila. Acum avem 2 ani si jumatate si am inceput sa stam si noi cate putin in sezut, suntem mai activi , rostim cateva cuvinte cu sens. David este minunea noastra , este dovada ca Dumnezeu exista si face miracole. Mai avem drum lung de parcurs,  ore multe de kineto, dar cu credinta, multa munca si iubire speram sa ajungem cat mai departe. David este un copil foarte vesel si ne umple fiecare clipa cu bucurie.

***********

Daca doriti sa aflati  mai multe detalii si sa ajutati aceasta familie,puteti accesa www.petrudavid.ucoz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: