Rut, 27 de saptamani si 700 de grame

Micuta noastra Rut s-a nascut prematur la 27 de saptamani cu 700 gr si medicii nu i-au dat sanse de supravietuire, dar Dumnezeu a binecuvantat-o cu zile.

La 3 luni a facut o pneumonie mixta, eram la centru de prematuri din Cluj in urma caruia a facut primul stop cardio-respirator. Dupa manevrele de resuscitare si-a revenit si am stat internate pe terapie intensiva o luna de zile. Pe acest parcurs a fost diagnosticata cu stenoza congenitala subglotica care necesita interventie chirurgicala.

Dupa diagnosticare, pitica a mai facut 4 stopuri cardio-respirari, ultimele doua fiind resuscitata de mine pana au ajuns medicii. Datorita lui Dumnezeu a fost foarte bine fetita.

Acum avem 6 luni si saptamana trecuta am fost sa vedem evolutia stenozei care a progresat este o stenoza stransa de 80 % deci respira doar cu 20 %, dar noi credem ca Dumnezeu face minuni. Doctorul ne-a explicat ca va trebui sa ii faca traheostomie,sa ii taie laringele si o coasta pentru a putea reconstrui acel inel. Cam aceasta este povestea noastra si mergem impreuna alaturi de Dumnezeu, deorece medicii spun multe, dar cel mai mare medic e Dumnezeu si noi ne bizuim pe El. Fiti puternice pentru  micile binecuvantari!

rut budiandanaghita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: