Sonia, un vis frumos devenit realitate

Povestea noastra incepe cu o luna inainte de a se naste Sonia, cand din cauza unui chist ovarian explodat in abdomen, a dezinteresului medicilor de la maternitatea din Brasov, unde am ajuns cu ambulanta, am ajuns la spitalul judetean chiar daca eram insarcinata in 7 luni si am fost operata cu anestezie generala, fara ca medicii sa stie in prealabil de ce. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a avut in grija atat pe mine cat si pe Sonia.

La o luna dupa, adica la 33 saptamani si 4 zile mi s-a rupt apa si o zi mai tarziu am nascut prin cezariana si priceperea Dr Iacovache.

Plansetul Soniei nu parea a fi al unui prematur de 1990 gr si 45 cm, ca de altfel si modul de dezvoltare rapida pe care l-a avut de-a lungul celor 9 luni si 2 saptamani.

Din fericire nu a stat decat 1 saptamana la incubator si inca una in salon si am fost nevoita sa o iau pe semnatura acasa pentru ca nu avea decat 2 kg, acum cantareste 7400 gr si are 70 cm.

Este foarte vioaie, dezinvolta, sociabila si puternica, spune Mama, Tata si de ieri si Bau si ai-iai-iai, are doi dintisori si merge sprijinita.

Este mai mult decat ma puteam astepta, este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu mi l-a dat la momentul in care a stiut ca pot duce… si daca ar fi sa mai trec inca o data prin asta pentru ea, as face-o!

Sonia este un vis frumos devenit realitate!

sonia4aurahriscu

sonia1aurahriscu

 

 

sonia3aurahriscu

sonia2auraahriscu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: