Timy, minunea mea de doar 490 de grame

Povestea noastra….a inceput pe 18.06.2013 ora 11:58, cand a venit pe lume puiul meu la doar 26 saptamani. Am fost programata la operatie la spitalul AKH din Vienna (momentan locuim in Austria), pentru ca in trimestrul al doilea de sarcina mi-a urcat tensiunea si am facut preclampsie, din cate am inteles bebele nu se mai hranea cum trebuie in burtica si dr au considerat ca trebuie scos ca era riscul de a muri.

In ziua aceea nu l-am vazut, mi-au adus doar o fotografie cu el, a doua zi am coborat impreuna cu sotul sa ne vedem bebele, stiam ca e mic, dar cand l-am vazut am ramas socata, adica nu imi venea sa cred ce vad….era un pui de om foarte mic, avea pielea rosie pe el, era plin de fire si conectat la o gramada de aparate, era minunea noastra de doar 490 gr si 27 cm, doctorii nu ne dadeau prea multe sanse.

Au urmat 4 luni de stat in spital pt bebe, mergeam aproape zilnic la el, faceam naveta, un drum era de 1:30 min, autobuz, metrou. A fost o perioada grea, am intampinat multe, multe probleme legate de prematuritate,infectii, transfuzii de sange,a fost operat de hernie inghinala cand a avut doar 1440 gr.

Cu ajutorul Domnului am trecut peste toate si puiul meu e bine, are aproape 1 an si 5 lunite, acusi pornim singuri pe picioare (acum merge doar daca il tin de manute),intelege foarte multe, stie sa arate ca are 1 anisor, spune mama, tata, papa,ii place muzica foarte mult, e interesat de tot de il inconjoara. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat cu asa o minune de copilas si ca nu a ramas cu  nici o urmare legata de prematuritate.

Dumnezeu face minuni si astazi, trebuie doar sa avem credinta ca se poate.

adrianapanfilescu1

adrianapanfilescu2

One Response to Timy, minunea mea de doar 490 de grame

  1. Ma bucur pentru voi ca sunteti bine! O adevarata minune! Sanatate luptatorule!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: