Vede in lumini si umbre

Ma numesc Cristea Florica Nicoleta si sunt mama copilasului Cristea Valentin Darius, nascut la maternitatea din Ramnicu Sarat  pe 23 decembrie 2011. A fost nascut prematur la 32 de saptamani , eu am ramas la maternitatea din orasul Ramnicu Sarat si el a fost transferat la o matenitatea din Buzau, unde a stat  5 saptamini in incubator, in grija doamnei doctor Gradinaru.

Eu am stat in spital  2 saptamini si dupa ce am iesit din spital am fost la el sa vad cum este dar sotul meu se ducea mereu la el sa-i duca tot ce ii trebuia, ne-au cerut pana si branule, vitamine, pampersi si tot ce ii trebuia la copil.

Pe data de 22 ianuarie m-am dus sa-l iau  din spital, el la nastere a avut 1590 grame si cind l-am luat acasa avea 2200de grame .. Cand l-am scos din spital am  intrebat pe doamna doctor daca are vreo problema , ea mi-a spus ca nu are nimica, nu mi-a spus ca trebuie sa ii fac control oftalmologic  si noi am crezut ca copilasul este bine, dar la virsta de sase luni noi am depistat ca el nu vede ca i-a aparut o pata alba pe ochisorul sting si de atunci a inceput calvarul nostru … Am fost la foarte multi doctori in tara sa-i  putem face o operatie, dar ne-au spus  ca am ajuns prea tirziu . Am fost si la doamna doctor Nascutzy Constanta  si dinsa ne-a spus ca mai e o sansa dar in America, dar ca  nu avem posibilitate sa ajungem acolo,  dar noi am facut tot posibilul si am facut campanie prin televiziuni si la ziare si am ajuns si l-am operat in anul 2013 in luna aprilie…  si de atunci noi trebuie sa-i facem control in Italia  timp de 7 ani ca acolo vin doctori din America sa faca contol la copii, copii carora  la noi in tara nu li se mai poate face ceva si acolo li se  spune ce sanse are opilul  la vedere…

Copilasul meu a avut sansa la vedere de 50 la suta sa vada, el acum vede in lumini si umbre si noi trebuie sa ajungem mereu in Italia sa-i facem control ca mai trebuie sa-i  facem o operatie de implant de cristalin, cand va decide doctorul .

Trebuie sa ajungem de 2 ori pe an in Italia  si noi facem campanie , ca nu avem venit decit salariul meu de asistent social si alocatia lui si e foarte greu ca trebuie sa-i mai fac controale si in tara , sa-i iau  tensiune la ochisori, dar sa stiti ca eu nu am dat cazul meu decit la televiziune si la ziare, nu am dat cazul la nici o fundatie care stringe pe strada … noi am mai facut campanie pe internet,  am postat cazul..

Stiu ca sint foarte multi copiii bolnavi , sa le dea bunul Dumnezeu multa sanatate la toti copiii bolnavi si la mamicile lor multa putere sa treaca peste toate …

Aceasta a fost povestea noastra, va multumesc mult pentru incurajari!

Am uitat sa va spun ca noi pe data de 17 luna asta plecam cu copilasul la control in italia si pentru el ne luptam a-l face bine, ca sa fie si el un copil normal … poate ati vazut articolele pe care le-am distribuit sa putem stringe bani,  ca ne costa la fiecare control 1000 de euro..

florentinacristea1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Alege o tema: